در مفاصا حساب بیمه توسط (120 امتیاز)
سلام
ایا بازرسین تامین اجتماعی از شرکت پیمانکاری که در زمینه راه سازی کار کرده و لیست کامل ارسال نموده و مفاصا حساب همه پروژه ها گرفته باز هم دفاتر رسیدگی می کنند و چه چیزی در این دفاتر احتمال می رود پیدا شود که شامل جریمه شود
و نرخ جریمه ها چقدره؟
1 پاسخ
توسط (1,340 امتیاز)
سلام دوست عزیز
حسابرسی تامین اجتماعی توسط سازمان حسابرسی تامین اجتماعی انجام میشه و هر مورد مشکوکی که از دفاتر و اسناد شما بتونند استخراج کنند مشمول بیمه با تعرفه مربوط به اضافه جریمه خواهد بود که بعضا درصورت عدم آگاهی فرد ارقام بسیار سنگینی از کارفرما مطالبه خواهد شد.
متاسفانه درصورت عدم پیشگیری متخصصانه و صدور برگه اعلام بدهی دفاع بسیار سخت تر خواهد بود.
درصورت تمایل میتوانید با شرکت ما تماس بگیرید و متخصصان ما به شکل صحیحی شما راه راهنمایی میکنند.