در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
به نام خدا
سلام
در بیمه نامه شخص ثالث خودرو توسط یکی از نمایندگیهای بیمه پارسیان، شماره تلفن همراه بیمه گذار به اشتباه ثبت شده است ولی نمایندگی مذکور از اصلاح آن خودداری کرده و می گوید "امکان اصلاح آن نیست. سخت نگیر. شماره موبایل مهم نیست". راه حل این مشکل چیست؟ آیا می توانم برای اصلاح آن به نمایندگی دیگری مراجعه کنم؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

ثبت شماره همراه در بیمه نامه جزو ضروریات نیست،بلکه نکته مهم در بیمه نامه،پوشش های فوت در ماه های عادی و حرام میباشد که به ترتیب ۱۹۰و۲۵۳،۳۰۰ میلیون تومان میباشد.

ضمنا میزان تعهدات مالی بیمه هم یکی از پوششهای مهم میباشد که معمولا نمایندگی ها در حال حاضر،حداقل پوشش یعنی ۶،۳۵۰،۰۰۰ تومان را در نظر میگیرند.

در حالی که تفاوت عددی و ریالی این میزان پوشش تا سقف ۱۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان،چیزی در حدود ۲۰،۰۰۰ تومان میباشد!!!

بنابراین اگر این موارد در بیمه نامه رعایت شده باشه خیلی خیلی مهم تر از ثبت شماره همراه شما می باشد.

لطفا به این مواردی که خدمتتون عرض کردم توجه بیشتری بفرمایید.

ضمنا هر اصلاحی در بیمه نامه، فقط و فقط توسط نمایندگی یا شعبه ای که آن را صادر نموده انجام خواهد شد و لاغیر.