در دیه و بیمه خودرو توسط (120 امتیاز)
با سلام , برادر اینجانب با کامیون تصادف کرده و مقصر شناخته شده و متاسفانه فوت کرده ,

راننده کامیون ۱۷میلیون خسارت قطعات کامیون درخواست کرده و مورد تایید قرار گرفته و مجدد مبلغ  ۴۰ میلیون دادخواست تهیه کرده برای خواب کامیون به مدت ۴۵  روز ,

 آیا این مبلغ درخواست قانونی و مورد تایید قاضی هست ؟

  آیا پول خواب کامیون روزی یک میلیون قانونی است؟

 چه راههای برای اعتراض وجود دارد؟

 مبلغ چهل میلیون هنوز تایید نشده , با تشکر
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

بله درصورتی که وسیله خسارات دیده و بعلت حادثه دچار مشکل شده و مدت زمانی رو نتونست  کارکنه شخص زیان دیده میتواند علیه مقصر حادثه طرح شکایت کند و خب با نظریه کارشناس دادگستری میزان افت و خواب ماشین محاسبه  و قابل دریافت می باشد و خب اکر اعتراضی دارید باید با دلایل کافی  اعتراض خود را به نظریه  کارشناس(روزی۱ میلیون بابت واب ماشین) اعلام کنید تا دوباره مورد کارشناسی قرار بگیرد