در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (150 امتیاز)
با درود من با چند شرکت بیمه حضوری صحبت کردم وهمگی ادعا می کردن که بیمه عمرشان از سایر شرکتها مزیت برتری دارد و من در انتخاب دچار تردید شدم

 لطفا راهنمایی بفرمایید که

چگونه نوع بیمه عمر را انتخاب کنم.با تشکر از راهنمایی شما .
5 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

درباره خرید بیمه بیمه های زندگی،باید عوامل و پارامترهای مختلفی رو در نظر داشته باشید.

  • اول از همه،شرکت بیمه ای هست که شما قرار هست باهاش قرارداد ببندین. باید بدونین که از نظر سطح توانگری مالی در چه وضعیتیه.
  • دوم اینکه پوشش های بیمه ای که به شما میده چه تفاوت و یا مزیتی با بیمه های دیگه داره.
  • سوم از این از نظر پرداخت خسارت،چقدر زمان طول میکشه تا خسارت بیمه شده هاشو بپردازه.
  • چهارم از این،میزان شکایت هایی که از اون شرکت در سامانه بیمه مرکزی ثبت شده،چه تعدادیه.چقدر از اونها بنفع شرکت تمام شده و درصد شکایت هایی که بنفع شرکت بیمه بوده چقدر هست.
  • و دست آخر میزان رضایت افراد در سطح جامعه هست از اون شرکت بیمه،و اینکه آیا اون شرکت بیمه،در بین افراد جامعه خوشنام هست؟