در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)
با سلام وعرض احترام.ازطرف اداره کار وامور اجتماعی حدود 4سال بیمه بیکاری برایم تعیین شده میخواستم بدانم مبلغ مستمری بیمه بیکاری که برایم 850 هزار تومان مقرر شده . برای این 4 سال ثابته ؟یا  با افزایش  سالانه حداقل حقوق کارگرافزایش پیدا می کند.

در ضمن من دارای56 سال سن و28 سال سابقه با احتساب 1/5 برابر مشاغل سخت وزیان اور را دارم.

می خواستم بدانم ایا پس از دریافت 2 سال بیمه بیکاری می توانم مستمری کامل 30 روزه با استناد معدل دو سال  اخرحقوق دریافتی شاغل در کارخانه را بگیرم؟

باتشکرجواد هزامی از خرمشهر
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
برای سوال اولتون

در صورتی که حقوق شما از حداقل دستمزد کمتر باشه به حداقل دستمزد می رسونن ولی اگر بالاتر باشه همون مبلغ ادامه پیدا می کنه