در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخیر
یه شرکت هست که با دو ارگان(شبکه بهداشت منطقه و بیمارستان)قرار داد پیمانکاری بسته
این شرکت در شعب تامین اجتماعی مرتبط ردیف پیمان دریافت کرده
ولی فقط در یکی از ردیف پیمان ها لیست بیمه کارکنان (2 نفر) ارائه کرده و در پیمان دیگر چیزی رد نکرده است
الان برای دریافت مفاصا حساب چگونه باید رفتار کند(برای ردیف پیمانی که لیست ارائه نکرده)
این شرکت تمام فعالیت خود در دو قرار داد را با دو نفر انجام داده است.
تشکر
2 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
با سلام

برای عدم ارائه لیست بیمه در ردیف پیمان جریمه ای در نظر گرفته می شود و هنگام اعلام بدهی باید پرداخت گردد