در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (130 امتیاز)
با سلام...

طی حکم اداره کار، کارفرمای که من شخص حقیقی بودن مکلف به پرداخت بیمه شدن برای احراز سوابق به یکی از شعبات بیمه تامین اجتمایی مراجعه کردم به من اعلام کردن که با توجه به اینکه شماره کارگاه رو نداری برای احراز سابقه بیمه با مشکل مواجه خواهی شد....

با توجه به اینکه کارگاهی که که دراون کار میکردم یه کارگاه ساختمانی بوده که الان ساخته شده و سازنده که کارفرمام بوده دیگه اونجا نیست لطفا راهنمایی بفرمایید که من باید چیکار کنم؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

باید کارفرمایتان را پیدا کنید و ببینید در کجا مشغولند یا آدرس ایشان را بدست آورید . سپس به اداره کار مراجعه کنید و در مورد تمامی مواردی که به شما پرداخت نشده است اقامه دعوا کنید . پس از آن با رای اداره کار به تامین اجتماعی مراجعه فرمایید و در صورت عدم تمکین کارفرما حکم قضایی بگیرید .

با تشکر