در پرداخت حق بیمه توسط (110 امتیاز)
باسلام بنده با دونفر از دوستان شريك شده و قرارداد شراكت داريم حدود يك سال حق بيمه بنده در شركت رد شده در اين مدت بنده تمام فعاليت ها را انجام داده

چون يكي از شركا كانادا بوده حال بحث حساب وكتاب شده در شراكت ميخواهند حق بيمه بنده رو به مطالبات بنده اضافه كنند

 آيا حق بيمه بنده وخودشان و پرسنل جزئ هزينه ها ميباشد يا بنده و دونفر ديگر خودمان بايد پرداخت كنيم از جيبمان قانوني وجود دارد

 در ضمن در قرارداد شراكتمان دراين خصوص بندي آورده نشده كه جزء هزينه ها باشد يا سهم خودمان ممنون ميشوم راهنمايي كنيد بر اساس قانون
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام
بستگی به قوانین شرکت و نقش شما در شرکت دارد . اگر کارفرما داشته باشید جزء هزینه های جاری شرکت است.
با تشکر