در بازنشستگی و مستمری توسط (120 امتیاز)
سلام و خسته نباشید. سواله قبلی که پرسیدم رو متوجه نشدید مجدد و روشن تر میپرسم اینبار
من الان ۳۱ سالمه سه سال پرداختیه بیمه تامین اجتماعی دارم سن بازنشستگی ۵۵ساله اگه تا اون موقه ۲۰ سال سابقه بیمه داشته باشم اونم آزاد شرایط و نحووه محاسبه بازنشستگیم چجوریه
باتشکر
2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام شرایط بازنشستگی در تامین اجتماعی بر اساس قانون تامین اجتماعی می باشد و این قوانین امکان تغییر دارد.

ولی با توجه قوانین فعلی سن بازنشستگی با 20 سال سابقه برای زنان 55 سال و برای مردان 60 سال می باشد

نحوه محاسبه بر اساس میانگین حقوق دو سال آخر و سابقه پرداختی  می باشد.

اطلاعات بیشتر در :

محاسبه آنلاین حقوق بازنشستگی تامین اجتماعی