در بیمه بیکاری توسط (140 امتیاز)
باسلام
با توجه به اینکه بنده دریک کارگاه کابینت سازی بصورت کارمزدی کار میکنم و قراردادم نیز روبه پایان آیا میتوانم برای دریافت بیمه بیکاری حداکثرحق بیمه رو واریز کنم تا از دریافتی بیمه بیکاری حداکثری استفاده کنم یا اینکه باید براساس تعرفه خاصی حق بیمه واریز کنم
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
در صورت افزایش ناگهانی دستمزد قبل از بیکاری بازرسی صورت گرفته و در صورت عدم تائید دستمزد شما کاهش داده خواهد شد