در بیمه بیکاری توسط
سلام.به موجب قانون جدید ،پس از زایمان تا دو سال، حق استفاده از بیمه بیکاری نمیباشد..

حال رای دادگاه من، برگشت به کار هست..

ولی شرکت همچنان راضی به برگشتم نیست.

.ولی اداره کار همچنان تاکید به برگشت بنده دارد.!

حال چگونه  میشود سربار شرکتی که نیازی به بنده ندارد، نباشم!؟@
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

شما می بایستی مجددا به اداره کار مراجعه و نسبت به ثبت دادخواست مجدد مبنی بر خودداری کارفرما از پذیرش کارگر اقدام گردیده و اداره کار در این مرحله نسبت به صدور رای قطعی اخراج کار اقدام نماید.