در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط
باسلام
من 16 سال سابقه بیمه دارم شامل بیمه های اختیاری و اجباری و سربازی.
و 56 سال سن دارم در صورتی که بخواهم از بیمه ی بیکاری استفاده کنم چند سال بیمه بیکاری به من تعلق میگرد؟
و آیا تا آخر بازنشستگی من ادامه دارد؟
باتشکر
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
افرادمسن مشمول قانون  بیکاری که درزمان برقراری مقرری بیکاری حداقل دارای 10سال سابقه بوده وسن آنها 55 سال یا بیشتر باشد (کمتراز60 سال سن) تا رسیدن به سن بازنشستگی (60 سال تمام) تحت پوشش بیمه بیکاری می باشند( ضمنا زنان مشمول این بند نمی باشند)

البته سوابق اختیاری و سربازی به دلیل عدم پرداخت 3 درصد بیکاری در اینجا محاسبه نمی گردد