در سوابق بیمه توسط (110 امتیاز)
به اداره بیمه مراجعه درخواست سوابق داشتم که گفتند همچین شماره ثبت نشده است. آیا شماره بیمه هر شهر به شهرهای دیگر متفاوت است؟  شماره ************** که فوت شده است
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
بله در شماره بیمه 3 رقم اول از سمت چپ نشان دهنده کد شعبه می باشد

در صورتی که شما سابقه فرد فوت شده را می خواهید از روی دفترچه های درمانی قسمت شعبه می توانید آخرین شعبه را پیدا کنید و اگر چیزی در اختیار ندارید به مسئول نامنویسی و حسابهای انفرادی یکی از شعب مراجعه  و با توضیح دادن ماوقع از ایشان اخرین شعبه بیمه پردازی را جویا شوید

در صورتی که مشکل شبکه ای وجود نداشته باشد شما را راهنمایی خواهند نمود