در بیمه بیکاری توسط (140 امتیاز)
درود به شما
لطفا مدارک لازم برای تشکیل پرونده بیمه بیکاری رو بهم بگید هیچ جا جواب درستی نگرفتم ..ممنونم
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه رابطه کاری شما قطع گردیده و دارای قرارداد می باشید می بایست قرارداد خود را به همراه نامه عدم نیاز از سوی شرکت به همراه شناسنامه ، کارت ملی ، دفترچه بیمه و عکس را به واحد بیمه بیکاری مستقر در اداره کار محل مربوطه ارائه نموده و پس از تکمیل فرم مربوط به برقراری بیمه بیکاری ، نسبت به برقراری بیمه بیکاری شما اقدام خواهد شد.