در بازنشستگی و مستمری توسط (110 امتیاز)
با سلام
حدود 28 سال سابقه بیمه دارم 12 سال اخیر افزایش حقوق ام طبق افزیش وزارت کار بوده ولی اخیرا علاوه بر  ادامه کار فعلی جای دیگری نیز استخدام شدم و بیمه پرداخت میشود

شغل اینجانب حسابداری است جای اول طبق تعرفه صنف و اتحادیه شامل سقف پرداخت است و رقم پایین و در مکان دوم کارم بعلت شرکت بودن داری حق بیمه بالایی هستم آیا بعد از اتمام 30 سال خدمت برای محاسبه بازنشستگی 2 سال آخر مجموع پرداختهای حق بیمه من محاسبه میشود یا 5 سال آخر
1 پاسخ
توسط (90 امتیاز)
با سلام

با مصوب شدن ماده 97 برنامه توسعه ششم مبنای محاسبه برای همه مشمولین کلیه صندوقها دوسال آخر میباشد