در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام شوهر من بعداز بیگیری های زیاد توانست حکم بیمه را برای برداخت سابقه 60ماه بیمه بگیره و صاحبان جدید مغازه مکلف به  برداخت شدن و تا حالا بیمه خیلی ابلاغیه داده ولی نیومدن برای برداخت

تو رو خدا بگین چیکار میتونیم بکنیم سابقه شوهرم قبول بشه بول وکیلم نداریم بدیم ...ممنون
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه کارفرما نسبت به پرداخت حق بیمه استنکاف نماید ، بدهی مربوطه تبدیل به اجرائیه شده و به واحد اجرائیات ارجاع می گردد و واحد مذکور در صورت عدم واریز حق بیمه توسط کارفرما ، نسبت به اقدامات اجرائی از قبیل توقیف حساب و ... اقدام خواهد نمود.