در بازنشستگی و مستمری توسط (160 امتیاز)
با سلام در صورت افزایش حقوق کارگر در 5 سال اخر جریمه ای که به کارفرما تعلق می گیرد چقدر است وچگونه محاسبه می شود با تشکر
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام

نظریه قانون جدید بر این است که به جای اینکه کارگر جریمه افزایش حقوق را پرداخت کند (حساب شدن 5 سال آخر به جای 2 سال) کارفرما به خاطر اعلام نکردن حقوق واقعی کارگر جریمه شود.

این ماده که در حال حاضر فقط به تصویب مجلس رسیده است باید ابتدا به تایید شورای نگهبان برسد سپس به دولت ابلاغ شود

آیین نامه ها و شرایط محاسبه و دیگر جزییات پس از ابلاغ صورت می گیرد