در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (110 امتیاز)
باسلام  من مدت ۲۰سال دریک شرکت تولید بتن آماده درشقل سخت وطاقت فرسا به عنوان اپراتور ومدیر تولید وتعمیر کار دستگاه های تولید وانتقال بتن مشقول کار بوده ام واکنون که ازلحاز جسمانی ازناحیه ریه. چشم.شنوائی.وانگشتان دستهایم دوچار مشگل شده ام موردبی احترامی وبارفتار بد میخواهند مرا فراری دهند و درضمن دراین مدت بجزء حقوق هیچیک از مزایای مشمول قانون وزارت کاررا به من پرداخت نکرده اند خواهش مندم مرا راهنمائ ویاری
نمائید
باتشکر
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
تعیین سخت وزیان آور بودن کار از وظایف کمیته استانی مشاغل سخت و زیان آور و گزارش بازرسی می باشد . درخصوص عدم پرداخت مزایای قانونی و . ... نیز میتوانید با مراجعه به مراجع حل اختلاف اداره کار نسبت به تنظیم دادخواست و ثبت شکایت اقدام نمائید . موفق باشید