در هدیه ازدواج توسط (120 امتیاز)
با سلام و عرض ادب اینجانب مدت 720 روز بیمه را قبل از تاریخ عقد دارا می باشم اما مشکل اینجاست در تاریخ عقد با وجود اینکه زیر نظر کارفرمای مربوط هنوز مشغول به کار بوده ام اما بیمه کل پرسنل به دلیل بدهی قطع شد و اینجانب نیز از این امر مستثنی نبودم درتاریخ 93/7/30 بیمه همه پرسنل قطع شد و تاریخ عقد اینجانب 94/3/1 بوده و تا 94/3/30 نیز با شرکت همکاری داشتم آیا می توان از هدیه ازدواج 812 هزار تومانی بهره مند شوم؟
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
در صورت اشتغال حتما به صورت بدهی معوق حق بیمه شما از کارفرما وصول و سوابق مورد نظر درج خواهد گردید ، بعد از ان امکان دریافت کمک هزینه ازدواج وجود دارد

از واحد درامد شعبه مبنی بر زمان قطعی شدن بدهی جویا شوید