در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام
بنده 60 سال تمام سن دارم (مرد هستم)   18 سال تمام سابقه بیمه خویش فرما دارم   2 سال سابقه خدمتم رو هنوز نخریدم  لطفا راهنمایی بفرمایید که برای بازنشستگی باید چکارکنم؟ آیا شرایطش رو دارم؟

 آیا با خرید 2 سال خدمت سربازی می توانم بازنشسته شوم؟ در این صورت با چند روز حقوق بازنشسته میشوم؟
با تشکر فراوان
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام چنانچه شما دوسال سربازی را خریداری نمایید به نفع خودتان میباشد به این خاطر که وقتی کل سوابقتان به بیست سال برسد حقوق شما بالاتر از حداقل حقوق میباشد وبهترین کار این است که اقدام به خرید سربازی نمایید ودرخواست بازنشستگی دهید