در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (180 امتیاز)
با سلام و عرض خسته نباشيد

بنده مدت ٨ماه از محل كارم بيرون امدم و چون در اين مدت كارفرما براي تسويه اقدامي نكردند از ايشان شكايت كردم سوالاتي داشتم:

١-اگر يك سري موارد را فراموش كرده باشيم بنويسيم ايا درجلسه ميتوانم عنوان كنم يا بايد مجدد دادخواست ديگري بدهم؟

٢- بابت كارانه كه جايي ثبت نميشد و به صورت هر ٣ماه يكبار بوده با عنوان پاداش ميتوانم ادعايي كنم يا خير؟

٣- باتوجه به اينكه حق مسكن و بن كارگري طي چند سال ندادن مبلغ به اخرين رقم محاسبه ميشود يا باتوجه به مبلغ هرسال؟

٤- بنده مدت ٨ ماه بيمه نبودم و چون فيش حقوقي هم در ان مدت ندارم ايا از راهي ميتوانم اين مدت را اثبات كنم يا خير؟

٥- بابت مدتي كه ديرتر تسويه ميكنند ديركرد شامل ميشود ؟

باسپاس از شما
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

1- در صورتیکه در دادخواست فراموش کرده باشید موردی را ذکر کنید می بایستی مجددا ثبت دادخواست بابت موارد فراموش شده ذکر کنید.

2- در صورتیکه پاداش به حساب شما واریز شده باشد و مدرکی داشته باشید میتوانید نسبت به دریافت آن از طریق مراجع حل اختلاف اقدام کنید.

3- بن و مسکن بر اساس نرخ سالهایی که پرداخت نشده است محاسبه می گردد.

4-  در صورتیکه برای شما به حسابتان حقوق واریز میشده و یا مدرکی داشته اید که در آن شرکت مشغول بکار بوده اید میتوانید نسبت به پرداخت حق بیمه توسط کارفرما اقدام نمائید و در صورتیکه مدرکی ندارید به استناد ماده 93 آئین دادرسی کار میتوانید تقاضای بازرسی از محل کارتان نمائید.

5- خیر بابت دیرکرد هزینه تاخیر در پرداخت محاسبه نمیشود ولی در صورتیکه برای مراجع قضایی اجرائیه بگیرید هزینه تاخیر در پرداخت محاسبه خواهد گردید.