در بازنشستگی و مستمری توسط (130 امتیاز)
سلام
من مهرماه درخواست بازنشسگی دادم ولی بخاطر محاسبه حقوق بر مبنای پنج سال بعداز رفتن پرونده به کمیسیون،
بازنشستگی را قبول نکردم و با توجه به 60 سال سن و 25 سال سابقه همچنان به کارکردن خود ادامه میدهم و لیست بیمه رد میشود.

آیا نامه ای باید ببرم برای بیمه که انصراف از بازنشستگی را اعلام کنم؟
با توجه به تصویب قانون جدید مبنی برمحاسبه حقوق برمبنای 2 سال آخر
آیا اگر در فروردین ماه دوباره درخواست بازنشستگی نمایم،این قانون شامل حال من نیز میشود؟
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام چونکه شما انصراف دادید وبرای حقوق بازنشستگی افتتاح حساب انجام ندادید وبعداز مهر نسبت به واریز بیمه خود اقدام کردید میتوانید با اعلام بخشنامه به شعبه که میانگین دو سال رو محاسبه کنند درخواست بازنشستگی نماییدومیانگین دو سال برای شما محاسبه گردد