در قانون کار و قرارداد کار توسط (130 امتیاز)
با سلام
بنده مدت 9 سال سابقه کار در یک سازمان غیر دولتی تابعه شهرداری دارم تمامی پرسنل طبق قانون کار و بیمه تأمین اجتماعی مشغول به کار میباشند و قراردادها بصورت مستمر میباشد هر سه ماه اما هم‌اکنون مدیر عامل سازمان عوض شده و استاندار یک شخص دیگر را به عنوان مدیر عامل سازمان منصوب کرده
مدیر عامل جدید با پرسنل سازمان قرارداد آزمایشی یک ماه عقد کرده است .
سئوال بنده این است که آیا این کار قانونی است پرسنلی که از 9 سال تا 20 سال سابقه کار در یک سازمان غیر دولتی تابعه شهرداری را دارند اکنون بر اساس تصمیم شخصی مدیر عامل با آنها قرارداد یک ماه آزمایشی بسته شود ؟؟؟
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه پرسنل شاغل در آن شرکت یا سازمان مشغول بکار بوده اند و قرارداد داشته اند ، کارفرمای جدید نمی تواند نسبت به عقد قرارداد آزمایشی اقدام نماید .... قرارداد آزمایشی فقط یکبار در ابتدای استخدام کارگر مجاز بوده لیکن برای سال جدید میتوانند مدت قرارداد را کاهش داده و یکماهه بدون ذکر دوره آزمایشی منعقد نمایند.