در قانون کار و قرارداد کار توسط (420 امتیاز)
سلام  بنده بازگشت به کار گرفتم از هیات حل اختلاف ولی کارفرما گفت اگه اجرای احکام هم بگیری سر کار نمیذارمت به برگ از رای را به بیمه و رای دیگه رابه دفتر قضایی بردم ولی هنوز جواب ندادند نمیدونم یکی میگه به نفعته بازگشت به کار برات زدند یکی میگه چون بازگشت به کار برات زدند باید پولتو بده همه ایام بلاتکلیفی یکی میگه میتونه راه نددت سر کار با این اوصاف

چرا اداره کار بازگشت به کار برام زده همه سوالات را خوندم تو سایت ولی باز بیشتر گیج شدم تکلیف من چی میشه

 آیا چند وقت که بیکارم حقوق دارم به خدا گرفتارم کرای خانه و خرج خونه و .....موندم

 ممنونتون میشم یه راه جلو پام بذارید شرمنده یکم طولانی شد
در ضمن قرارداد من با شرکت شفاهی بوده حدود ۳ سال باهاشون کار کردم
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

در صورتیکه مراجع حل اختلاف حکم بازگشت به کار صادر کرده باشند کارفرما مکلف به بازگرداندن شما با شغل همتراز قبلی میباشد و در صورتیکه از اجرای رای استنکاف کرده باشید میتوانید ضمن گرفتن اجرائیه و اقدام از طریق مراجع قضایی همزمان نسبت به ثبت دادخواست جدید در اداره کار اقدام نمائید و کارفرما مکلف به اجرای رای و پرداخت حق السعی ایام بلاتکلیفی و واریز حق بیمه شما به استناد ماده 148 قانون کار می باشد و تا زمانیکه کارفرما شما را به شغل سابق بازنگرداند مکلف به پرداخت حق السعی ایام تعلیق و واریز حق بیمه شما می باشد.