در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
بابک کرد:
سلام دوست گرامی.  بنده یک ماشین نیسان مدل 65 دارم که به دلیل فرسودگی سه سال استارت نخورده و بیمه نیز بمدت سه سال نگرفتم.

الان جهت فک پلاک نیاز به بیمه دارد هرچند کوتاه مدت.  آیا راهی برای بخشودگی سه سال تاخیر در تمدید بیمه وجود دارد؟  با سپاس فراوان
1 پاسخ
توسط (6,950 امتیاز)
با سلام
خیر
فقط در صورتی امکان هست که در یکی از پارکینگ های دولتی توسط هر یک از مراقع قضایی یا مربوط به پارکینگ انتقال داده شده باشد
با قبض پارکینگ ورود و خروج و نامه از مراجع جهت ترخیص وجود داشته باشد امکان بخشودگی در جریمه بیمه  وجود دارد.