در دیه و بیمه خودرو توسط (390 امتیاز)
با سلام.میخواستم بپرسم آیا دیه  کامل فوت که توسط بیمه پرداخت میشه‌دقیقآ  ۱۹۰ میلیونه یا بیشتر یا کمتره.

 آیا دیه پرداختی نسبت به ماههای سال فرق داره.

 یعنی مبلغی که قراره برج ۱۰ پرداخت شود با مبلغ پرداختی در برج ۱۲ فرق داره.

 یا اینکه در هر ماه از سال پرداخت میشد. همون ۱۹۰ میلیونو پرداخت میکردند؟

امیدوارم که منظورمو متوجه شده باشید. با تشکر
3 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
اولا دیه یوم الادا می باشد

یعنی بیمه گر موظف است دیه را تا سقف تعهد خود به نرخ روز پرداخت کند و مابه التفاوت رو صندوق موظف به پرداخت می باشد

و در ارتباط با تاخیر در پرداخت  بله از اونجایی که باید ۱۵ روزه پرداخت میشد و ۴ ماه طول کشیده بیمه باید بابت هر روز تاخیر جریمه نیم در هزار به شما پرداخت کند