در هدیه ازدواج توسط (110 امتیاز)
با سلام؛
برای دریافت کمک هزینه ازدواج به کارگزاری و شعبه بیمه تامین اجتماعی مربوطه مراجعه نمودم با توجه به اینکه تا قبل از تاریخ ازدواج در بازه 5 ساله حدود 1200 روز سابقه بیمه دارم ولی مدتی از آن در نوع سابقه به جای کارکرد عادی لیست به عنوان "توافقنامه ها و مجوزات خاص" لحاظ شده با عنایت به اینکه در این ایام در سازمان مربوطه در پست سازمانی و از کد منابع انسانی با ساعت کارتکس و قرارداد 180 ساعت در ماه (البته حضور معمولا بالای 200 ساعت بوده) حقوق دریافت کرده ام. اکنون برای دریافت کمک هزینه ازدواج چگونه باید اقدام نمایم.
با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام قانون دریافت کمک ازدواج :از تاریخ ازدواج تا 5سال قبل حداقل دوسال پرداخت حق بیمه داشته باشید ودر زمان عقد رابطه بیمه پردازی قطع نباشد ازدواج اول باشد ازدواج در دفاتر رسمی ثبت شده باشد