در بیمه درمان تکمیلی توسط (140 امتیاز)
باسلام
بنده در یک شرکت خصوصی مشغول به کار هستم.

اگر بخواهم پدر و مادرم را که خود دارای بیمه تأمین اجتماعی هستند، تحت تکفل خودم بیاورم تا از بیمه تکمیلی بهره مند شوند، چه اقدامی باید انجام دهم؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

شما در صورتی میتوانید پدر و مادرتان را در بیمه تکمیلی تان عضو نمایید که آنها تحت تکفل شما باشند.

اگر تحت تکفل تان هستند،اقدام نمایید.

در غیر اینصورت اگر سن شان زیر ۶۰ سال باشد از طریق کمک رسان ایران (sos) بعد از معاینه و چکاپ میتوانیم آنها را به عضویت خود درآوریم.