در بازنشستگی و مستمری توسط (3,660 امتیاز)

سلام خبرگزاری ها خبری دادن با این مضمون :

مبنای محاسبه مستمری بازنشستگی میانگین حقوق 2 سال آخر شد

تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۶ دی ۱۳۹۵ ساعت ۰۱:۰۰

نمایندگان مجلس در مصوبه‌ای مقرر کردند مبنای محاسبه مستمری بازنشستگی برای کلیه بیمه‌شدگان صندوق‌های بازنشستگی بر مبنای میانگین دو سال آخر منتهی به درخواست بازنشستگی آنها باشد.

به گزارش ایسنا، نمایندگان مجلس در جلسه علنی نوبت سوم امروز شنبه مجلس و در ادامه بررسی موارد ارجاعی به کمیسیون تلفیق ماده 97 را با 159 رای موافق، 3 رای مخالف و 2 رای ممتنع از مجموع 197 نماینده حاضر در مجلس به تصویب رساندند.

بر این اساس برقراری مستمری بازنشستگی برای کلیه بازنشستگان صندوق‌های بازنشستگی (اعم از کشوری، لشکری، تامین اجتماعی و سایر صندوق‌های بازنشستگی دستگاه‌ها، نهادها و بانک‌ها) بر مبنای میانگین حقوق دو سال آخر منتهی به درخواست بازنشستگی باشد.

 مگه قبلا هم حقوق دو سال آخر محاسبه نمی شد ؟

آیا تفاوتی با قانون قبلی کرده است ؟

3 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

سلام

 ماده ۸۲ #برنامه_ششم_توسعه
برقراری مستمری بازنشستگان برای کلیه بیمه‌ شدگان صندوق‌های بازنشستگی ( اعم از کشوری، لشکری، تأمین اجتماعی و سایر صندوق‌های بازنشستگی دستگاه ها، نهادها و بانک ها) بر مبنای میانگین دو سال آخر دریافتی که دارای کسور بازنشستگی می‌باشد.

تبصره- رانندگان وسائط نقلیه سنگین بین شهری، راهداری و راهسازی که حداقل بیست و پنج سال سابقه پرداخت حق بیمه دارند می‌توانند متناسب با دریافت حقوق و متناسب با روزهای پرداخت حق بیمه و پنجاه و پنج سال سن، بازنشسته شوند.

⚠️❗️ پایگاه اطلاع رسانی دولت: روحانی دستور اجرای برنامه ششم توسعه را صادر کرده است (96/04/25) ❗️⚠️

 سازمان تامین اجتماعی: مستمری بازنشستگان براساس ۲ سال آخر بیمه پردازی تعیین شد

* قبل از این قانون در بیمه اجباری در صورت افزایش غیر متعارف حقوق در 5 سال آخر، ملاک محاسبه حقوق 60 ماه آخر بیمه پردازی بود.

کلیات قانون لایحه برنامه ششم توسعه + متن کامل + pdf