در پرداخت حق بیمه توسط (3,600 امتیاز)

فهرست فعالیتهای تولیدی، صنعتی و فنی مشمول معافیت حق بیمه سهم کارفرما تا میزان 5 رو میخواستم

1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام

فعالیت های تولیدی، صنعتی و فنی که در لیست زیر می باشند مشمول معافیت حق بیمه سهم کارفرما تا میزان ۵ نفر کارگر می باشند
  • ساخت و تولید انواع مخازن
  • موزائیک سازی و بلوک سازی
  • سازندگان میز و صندلی ، کمد، قفسه، کابینت آشپزخانه
  • ساخت و تولید انواع ماشین آلات کشاورزی و وسایل و ادوات مربوطه و تعمیرات آنها
  • معادن سطح الارضی که جنبه کارگاهی دارند.
  • نمد مالی
  • یخدان سازی
  • ناشران و موسسات انتشاراتی
  • شرکتها و اتحادیه های تعاونی روستائی و کشاورزی که جنبه تولیدی، صنعتی و فنی داشته باشند.
  • واحدهای تولیدی کشاورزی
  • آلومینیوم سازی و خمکاری
  • اطاقسازی ماشین
  • آهنگری، فلزتراشی (قطعه سازی)، حلبی سازی، تراشکاری
  • انواع بافندگی
  • پرورش ماهی
  • پرورش و نگهداری دام و ماکیان
  • ساخت و تعمیرات انواع پمپ آب
  • تولید گازهای صنعتی و طبی و وسایل آتش نشانی
  • ترازو ، قپان و باسکول سازی
  • تولید کنندگان تابلوهای فشار ضعیف و قوی برق
  • شرکتهای تعاونی تولیدی وابسته به ارگانهای دولتی نظیر مرکز گسترش خدمات تولیدی و عمرانی کشور که فعالیت های آنها جنبه تولیدی ، صنعتی و فنی دارد.
  • چاقو سازی
  • تولید انواع چراغ خوراک پزی
  • چاپخانه شامل : چاپ ، حروف چینی ، گراورسازی ، کلیشه سازی ، لیتوگرافی و انواع صحافی
  • خبازی
  • انواع دوزندگی
  • درب و پنجره سازی
  • ریخته گری
  • سراجی شامل : کیف و چمدان و کمربند سازی و ساک
  • ذیلسماور سازی
  • صابون پزی
  • کارگاههای صنایع دستی
  • کارگاههای صنایع روستائی که فعالیت آنها جنبه تولیدی ، صنعتی و فنی داشته باشد.
  • فخاری
  • قالب زنی
  • تولید کنندگان قفل
  • کاشی سازی و سرامیک سازی
  • تولید کفش (کفاشی) و پستائی سازی
اطلاعات تکمیلی در :