در جریمه و بدهی بیمه توسط (110 امتیاز)
شر کتی پیمانکاری  در سال 1387 ثبت نموده ام . و دفعه قراردادی داشته ام حق بیمه را پرداخت نموده ام . وحال بابت حق بیمه سال 1387 تا 1390 مبلغ  سه میلیون سیصد هزار تومان برایم  بابت مانده اصل بیمه زده اند .

در حالیکه شرکت پیمانکاری ومهندسین مشاور در صورت دا شتن قرارد اد  می بایستی حق بیمه را پرداخت نمایند و شرکت بنده نیز هرکجا قرارداد داشته حق بیمه را پرداخت نموده ام . مفا صا حساب گرفتم .

جریمه دیگر تامین  اجتماعی  به مبلغ 750 هزار تومان بابت  اینکه  در لیست بیمه در گارگاه پیمانکاری چرا زن کار کند . وحضور زن در گارگاه  موجه ندانسته است .

در حا لیکه بعد  یک و نیم سال از لیست بیمه گذ شته است و تامین اجتماعی چهار میلیون چهار صد هزار تومان از شرکت بنده گر فته است . ددو میلیون ششصد هزار تومان   حق بیمه مصرف شده است .

با این توضیح لیست خانم کلا باطل نموده و یک ماه بیمه نیروی شرکت باطل نموده است . واین جریمه در حق شرکت داشته است .

 این موارد ظلم وستم آشکار است . وتحمل آن برایم   از هر لحاظ   بسیار سخت است
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)

سلام

برای هر قرارداد شما باید حداقل برای دونفر و حداقل برای دوماه لیست بیمه رد کنید که اگر اینکارو نکنید توی همون قرارداد جریمه میشید و برای مفاصا حساب بیمه باید آنرا بپردازید. واگر در اساسنامه ماهیت شرکت شما پیمانکاری باشه "شعب مجاز به درخواست بازرسی از دفاتر قانونی اشخاص حقوقی که فعالیت آنها پیمانکاری یا مهندسین مشاور می‌باشد و حق‌بیمه آنها مطابق مواد ۳۸ و ۴۱ قانون و بخشنامه ۱۴۴ جدید درآمد دریافت و مفاصاحساب صادر می‌گردد نخواهند بود."

ضمن آنکه بیمه برای لیست بیمه خانمها در پروژه های بیابانی و خارج از شهر سختگیریهای خاص خودشه داره که با انتخاب نوع شغل در هنگام رد کردن لیست بیمه میشه این مشکل رو حل کرد.

ضمن آنکه تمام بدهیهای اعلامی بیمه قابل اعتراض می باشد و با مدارکو مستندات میشه بعضی از رایها رو تغییر داد