در جریمه و بدهی بیمه توسط (120 امتیاز)
با سلام من مدت 9ماهه بیمه نتونستم پرداخت کنم بصورت ماهیانه لیستمو میگرفتم پرداخت میکردم چند ماهیه به خاطر شرایط کار نشده بیممو پرداخت کنم چه بیمه یا راه حلی میتونین بهم بگین یا میشه این چند ماهمو اقساطیش کنم  باتشکر
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
سلام

اگر لیست بیمه رو رد کردید و فقط پولشو نتوانستید بدید که با مراجعه به بیمه مس توانیداقساطش کنید ولی معمولا شما وقتی نتوانید پول بیمه یکماهو بدهید دیگه نمیتوانید لیست بیمه ماه بعد رو رد کنید و طی این ماهها که گفتید مشکل بزرگی براتون بوجود می آید حتما باید به شعبه مراجعه کنید و با ریس شعبه مذاکره کنید و شرایط پرداختتونو باهاش توافق کنید  تا بشه لیستهای معوق رو ثبت کنید.