در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (200 امتیاز)
با سلام

 با چه مدرکی از فنی و حرفه ای میتوان بیمه مشاغل خانگی شد؟

 یعنی عناوین دوره های اموزشی فنی و حرفه ای که بتوان دید و مدرک گرفت و با ان مدرک بیمه مشاغل خانگی شد؟
با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام شما در هر زمینه ای که تجربه وتخصص دارید یا اینکه با مراجعه به فنی حرفه ای با فرا گرفتن آموزش در رشته مورد علاقه میتوان از بیمه مشاغل خانگی استفاده نمود وشرایط این بیمه همانند بیمه خویش فرمایی میباشد