در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (110 امتیاز)
با سلام
بنده از دوم اسفند 94 در یک شرکت مشغول بکار بودم با حقوق 4 میلیون بصورت شفاهی توافق شده ولی قرارداد کارگری با حداقل قانون کار از اول 95 بصورت سه ماه سه ماه بسته شده تا پایان 95 و بیمه از اول فروردین رد شده ولی در طول چند ماه کارفرما در هر ماه به ناحق 2 روز بیمه برای اینجانب رد کرده 2 دی ماه نامه استعفا به کارفرما تحویل و 4 دی ماه دیگه در محل کار حاظر نشده حقوق آذر ماه هم پرداخت نشده و حقوق هر ماه به حساب من با مبنای 4 میلیون تومان واریز میشد
آیا میتوانم حقوق و سنوات و مزایای خودم رو به همراه بیمه های رد نشده رو از کارفرما با شکایت دریافت کنم

کارفرما در 20 دی نامه ای از طریق پست برای من ارسال کرده که برگردم سر کارم و من نمیخوام برم و گفته اگه نرم ضرر و زیان احتمالی رو من مسئولشم
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

به استناد ماده 148 قانون کار ، کارفرما مکلف به پرداخت حق بیمه شما می باشد و می بایست بر اساس حقوق واریزی شما حق بیمه را نیز پرداخت نماید. در صورتیکه شما کتبا استعفا نموده اید و کارفرما نیز با استعفای شما موافقت نموده باشد می توانید به اداره  تعاون ، کار و رفاه اجتماعی محل مربوطه مراجعه نمائید و نسبت به واریز حق بیمه توسط کارفرما و پرداخت سایرمطالبات اقدام نمائید.