در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (110 امتیاز)
باسلام وخسته نباشید
پدرم با ۲ سال بیمه بیکاری ۲۴ سال سابقه  بیمه تامین اجتماعی  دارد، حدود۵سال پیش عمل قلب باز انجام داده و الان دچارسرطان پروستات شده و ۵۱ سال سن دارد آیا میتواند برای  بیمه ازکارافتادگی  اقدام نمایدوبازنشسته شود.باتشکر
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

در صورت تشخیص پزشک متخصص معالج و معرفی بیمه شده به سازمان تامین اجتماعی مبنی بر اتمام معالجات و عدم بهبود ، امکان معرفی به کمیسیون های پزشکی از کارافتادگی وجود دارد