در بیمه نیروهای مسلح توسط (110 امتیاز)
بنده 65 سال دارم .

14.9ماه سابقه بیمه ارتش دارم محل کارخودم رو ترک کردم بعد از 28 سال اومدم حالا دو تا سوال دارم

 .1.ایا میتونم باز خریدیم رو بگیرم از ارتش

و2.ایا میتونم خودم رو بیمه تامیین اجتماعی کنم تا بازنشست بشم .ممنون
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام اگر در آن زمان مزایای خود رو دریافت نکردید میتوانید نسبت به دریافت آنها اقدام نمایید و شما اگر به سن ۵۵سال نرسیده باشید میتوانید نسبت به برقراری بیمه حرف ومشاغل یا همان خویش فرما اقدام نمایید