در قانون کار و قرارداد کار توسط
در صورت درگیری دو کارگر با هم در کارگاه مسئولیت کارفرما چیست
1 پاسخ
توسط
هرگاه کارگر در حین انجام کار به دیگری خسارت زند، کارفرما مسوول جبران خسارت است مگر اینکه بی‌تقصیری او ثابت شود.

 به استناد ماده ۱۲ قانون مسئولیت مدنی : ‌کارفرمایانی که مشمول قانون کار هستند مسوول جبران خساراتی می‌باشند که از طرف کارکنان اداری یا کارگران آنان در حین انجام کار یا به مناسبت آن وارد شده است مگر این که محرز شود تمام احتیاطهایی که اوضاع و احوال قضیه ایجاب می‌نموده به عمل آورده یا این که اگر احتیاطهای مزبور را به عمل می‌آوردند باز هم جلوگیری از ورود زیان مقدور نمی‌بود کارفرما می‌تواند به وارد کننده خسارت در صورتی که مطابق قانون مسوول شناخته شود مراجعه نماید.