در بازنشستگی و مستمری توسط (110 امتیاز)
من معلول جسمی حرکتی هستم  باچند سال سابقه بیمه بازنشسته می شوم 18سال سابقه دارم 44سال سن دارم
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام

شرایط بازنشستگی معلولان

  • معلولان عادی می توانند با ۲۰ سال سابقه بازنشسته شوند و به میزان معلولیت از سابقه ارفاقی برخوردار گردند. شرط سنی برای آقایان معلول ۵۰ و برای خانمها ۴۵ سال می باشد.
    سنوات ارفاقی به معلولین برای معلولیت های ناشی ازکار و غیر ناشی ازکار متفاوت است:
    معلولیت های ناشی از حوادث کار یا بیماری های حرفه ای ناشی ازکار:
    -درجات بین ۲۰% تا۴۰% وتا ازکارافتادگی کامل حداقل ۵ و حداکثر ۸ سال به تناسب درجات فوق به سوابق فرد اضافه می شود.
    معلولین عادی غیر ناشی ازکار:
    – درجات بین ۲۰% تا ۴۰% حداقل ۲ و حداکثر ۳ سال با توجه به درجات به سوابق بیمه شده اضافه می شود.
    – درجات بین ۴۰% تا ازکاافتادگی کامل حداقل ۳ و حداکثر ۶ سال به تناسب درجات فوق اضافه خواهد شد.

اطلاعات تکمیلی در :

بررسی آنلاین شرایط بازنشستگی

شرایط بازنشستگی