در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (120 امتیاز)
در صورت مبتلا بودن به بیماری های چشمی مثل ضعف شبکیه چشم آیا امکان بازنشتگی پیش  از موعد برای افرادی که دارای شغل آزاد اند وجود دارد؟
اگر امکان بازنشکستگی هست توضیح بفرمایید
 الف: در چه سنی:
ب: تحت چه شرایطی:
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)

با سلام

در صورت تشخیص پزشک متخصص معالج و معرفی بیمه شده به سازمان تامین اجتماعی مبنی بر اتمام معالجات و عدم بهبود ، امکان معرفی به کمیسیون های پزشکی از کارافتادگی وجود دارد

البته برای بیمه های مشاغل آزاد با نرخ 18 درصد امکان پذیر خواهد بود