در بازنشستگی و مستمری توسط (110 امتیاز)
سلام خسته نباشید سن بنده 45 ساله و25سال حق بیمه پرداخت کرده ام  ودربخش خصوصی کارمیکنم

یا میتوانم از دستورالعمل بازنشستگی پیش ازموعد باپرداخت مابقی 5 سال حق بیمه درخواست بازنشستگی کنم
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام خیر نمی توانید 1- بخشنامه برای دستگاه های دولتی بوده

2- در حال حاضر این بخشنامه اجرا نمی شود

قانون که برای بیمه شده های دستگاههای دولتی در نظر گرفته شده است،کارفرما میتواند درخواست بازنشستگی کارکنانی که دارای 25سال سابقه و بدونه شرط سنی میباشند را به سازمان تامین اجتماعی داده و حق بیمه 5سال کسری سابقه کارکنان را به سازمان پرداخت نموده تا بیمه شده بتواند از مزایای این قانون استفاده نماید.درحال حاضر این قانون به حالت تعلیق درامده و اجرا نمی شود

شرایط بازنشستگي پيش از موعد چیه