در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (240 امتیاز)
سلام .بنده به بیماری مزمن وحاد ms مبتلاشدم. با توجه به بیماری و مدارک پزشکی از پزشک اولیه.

مشاوره تامین اجتماعی به بنده گفتن قبل بیماری باید سوابق واریزی حق بیمه داشته باشی که من هم ندارم با این اوصاف میتونم مستمری ازکارافتادگی بگیرم؟

دوما اینکه این مشاورکه میگه سابقه واریزحق بیمه بایدداشته باشی چقدربایدباشه نوع بیمه اش چی بایدباشه اجباری یااختیاری....؟
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
سوابق هم نیست که اختیاری باشه یا اجباری،

با توضیحاتی که شما فرمودین امکان دریافت ازکارافتادگی کامل وجود ندارد

اگر دارای سوابق زیادی هستین می توانید با قانون ازکارافتادگی با سنوات اقدام فرمائید