در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (7,050 امتیاز)
سلام من یه قرارداد دارم که هم حقوقش وهم ساعت کاریش بیشتر از قوانین اداره کاره. اگه این کار رو ول کنم از لحاظ قانونی میتونه شکایت کنه

در ضمن داخل قراداد نوشته که بیمه به عهده کارفرما نیست
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

به استناد ماده 11 آئین دادرسی کار ( قواعد آمره ) در صورت توافق کارگر ، کارفرمانمیتواند کمتر از مزایایی که قانون پیش بینی کرده است را به کارگر پرداخت نماید حتی اگر از کارگر نیز رسید دریافت کرده باشد. شما می بایستی استعفا نمائید و به کارفرما ارائه نمائید و پس از موافقت کارفرما میتوانید به اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی محل مربوطه مراجعه نموده و پس از ثبت دادخواست و الزام کارفرما به پرداخت حق بیمه و تفاوت حقوق و دستمزد اقدام نمائید.