در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (270 امتیاز)
سلام.

تا اونجایی که متوجه شدم کارمزد بیمه های عمر 75٪ از حق بیمه سال اول که 40٪ اون رو سال اول پرداخت میکنن.

حالا کارمزد های پوشش های تکمیلی و هزینه های وصول اون ها جدا از 75٪ هست؟

و اینکه بعضی جاها نوشته تا زمانی که بیمه شده اقساط پرداخت کنه کارمزد پیگیری و وصول پرداخت میکنه؟؟؟
2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)
با سلام

دوست گرامی میزان کارمزد بر روی مبلغ پرداختی توسط بیمه گذار محاسبه خواهد شد و از آنجا که هزینه پوشش ها برروی مبلغ حق بیمه است بنابراین 75 درصد کارمزد شامل همه ی موارد خواهد بود.