در بیمه روستایی و عشایر توسط (120 امتیاز)
در بیمه روستایی مدت زمانی که برای یک فرد عادی با سن 25 سال برای چند سال باید حق بیمه پراخت کند تا بازنشسته شود
20 ، 25 ، 30 سال یا هر چند سال ممنون چندسال هستش
2 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام هر زن و مرد روستایی، عشایری و کشاورز غیر ساکن در روستا که حداقل ۶۵ سال سن، ۱۵ سال سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشد، می توانند از مزایای مستمری پیری استفاده نمایند و حداقل حقوق معادل دو سوم سطح درآمدی انتخاب شده ای که در همان سال حق بیمه مربوط به آن را پرداخت نموده است، دریافت کند.

در حال حاضر طرحی تصویب شده است که در صورت تایید شورای نگهبان اجرایی می شود

روستاییان با ۷۰ سال سن و داشتن ۱۰ سال حق بیمه بازنشسته شده و حق بازنشستگی دریافت کنند و سن بازنشستگی بیمه روستایی به ۶۵ سال برسد.

بیمه روستائیان و شرایط بازنشستگی بیمه روستایی