در بیمه بیکاری توسط (120 امتیاز)
با سلام گفته بودین چطوری بیمه پرداخت میکردم اخر هر ماه لیست میگرفتم و حالا عقب و جلو پرداخت میکردم تا برج 12-94 دیگه امسال نتونستم تا الان چون ماهی 350 اونم هر سال اضافه میشه سختم بود بعدم من مغازه پدرخانومم و کارفرما کردم خودم شدم شاگردش که همشو خودم باید میپرداختم
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام چنانچه از شما سوالی پرسیده شده وتوضیح مجدد دادید نمیدانم مشکل قبل شما چی بوده چنانچه نیاز به توضیحات کامل ومشاوره دارید یه وقت مشاوره تنظیم نمایید تا کاملا به شما توضیح داده شود یا اینکه سوال قبلی واین سوال را همزمان ارسال کنید که پاسخ صحیح داده شود