در سوابق بیمه توسط (130 امتیاز)
اگر 9 سال بیمه روستایی و 8 سال سابقه تامین اجتماعی داشته باشیم برای تجمیع بیمه تامین اجتماعی با روستایی چه هزینه ای باید پرداخت کرد و آیا با63 سال سن با این روش می‌شود بازنشسته شد.
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
مابه التفاوت برابر است با 21 درصد دستمزد روزانه فعلی در تعداد روزهای انتقالی بین صندوقها ، منهای مبلغ منتقله از صندوق

در سازمان تامین اجتماعی برای بازنشسته شدن به صورت کامل نیاز به حداقل 10 سال سابقه بیمه در این سازمان دارید