در دیه و بیمه خودرو توسط (120 امتیاز)
من کارت بیمه نامه ماشینم گم شده و گواهی گرفتم ؛ ماشین رو الان فروختم به کسی ایشون میگه رفتم دفتر بیمه گفته چون گواهی برا این پلاکه نمیشه تعویض پلاک کنید و اگر تعویض پلاک خواستید بکنید قبل از تموم شدن تارخ بیمه باید بیمه کامل بدون تخفیف بدید و تخفیفاتون هم از بین میره ایا این درسته در صورتی که بیمه نامه اصلا روی پلاک نمخوره بر اساس شماره موتور و شماره شاسی بیمه میشه لطفا زودتر راهنمایی کنید ممنون میشم
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

باتوجه به اینکه کوپن ارایه نمیشه،تخفیفات هم لحاظ نمیشه مگر اینکه برای استفاده از تخفیفات به همان شرکت اصلی که بیمه نامه از آنجا گرفتید مراجعه نمایید تا تمام تخفیفات رو لحاظ کنند