در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (120 امتیاز)

در صورت مبتلا بودن به بیماری های چشمی مثل ضعف شبکیه چشم آیا امکان بازنشتگی پیش  از موعد برای افرادی که دارای شغل آزاد اند وجود دارد؟

اگر امکان بازنشکستگی هست توضیح بفرمایید

  •  الف: در چه سنی:
  • ب: تحت چه شرایطی:
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام به خاطر بیماری چشمی که ارفاقی به بیمه شده تعلق بگیرد یابخواهد به خاطر بیماری از پیش از موعد استفاده کند قانونی نداریم اما اگر باتشخیص کمیسیون پزشکی شما رو کارافتاده اعلام کنند میتوانید بازنشسته شوید