در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (110 امتیاز)
با سلام و تحیات الهی

احتراما به استحضار میرسانم یکی از بستگانم در یک شرکت خصوصی به مدت حدودا 80 روز مشغول بکار بوده و در این مدت نه بیمه داشته نه قرارداد نه حتی مبلغی به عنوان حقوق و مزایا دریافت ننموده است . خواهشمند است برای رسیدن به حق و حقوق ماهیانه و بیمه چه راهی را باید انجام دهم و پیگیری کنم.
1 پاسخ
توسط (90 امتیاز)
به اداره کار منطقه ای مراجعه کنند و در دادخواستی تمامی موارد مورد نظرشون را عنوان کنن

هیئت تشخیص در صورتی که نیاز باشه کارشناس ارسال میکنن