در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)
با سلام و ممنون از پاسخگوییتون
من هنوز بیمه بیکاری دریافت میکنم و 4 ماه دیگر از آن باقی مانده.اگر بخام که به شرکت قبلی(همان شرکتی که به علت تعدیل نیرو,بیمه بیکاری دریافت میکنم)برگردم.
چه مراحلی را باید طی کنم؟
و سوال مهمتر اینکه برگشت من به کار موجب جریمه ای و امتیاز منفی از طرف تامین اجتماعی و اداره کار برای این شرکت می شود و یا هیچ منع قانونی ندارد و دردسری ایجاد نمی کند؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام برگشت شما به این شرکت یا هر شرکت دیگر. بایستی شروع به کار خود رابه شعبه ای که بیکاری میگیرید اعلام نمایید وسوال بعدی هیچ گونه امتیاز منفی برای کارفرما نسبت به برگشت شما برای شرکت ندارد